luni, 15 noiembrie 2010

PBXTV - programe TV Online


Am descoperit recent pe internet PBXTV.RO pe care pot sa urmaresc live cateva dintre posturile romanesti de televiziune si o mare parte din radio-uri GRATUIT.

Ce este PBX TV?

PBX TV este un program multi-platforma de livrare continut video online, construita cu ajutorul sugestiilor unei comunitati online. Platforma poate livra continut video TV de calitate superioara la rate de transfer foarte scazute.

Ce ofera platforma PBXTV?
PBX TV este o platforma de distributie de content online (live TV, VoD) si comunicatii (VOIP). Aceasta este compatibila cu majoritatea platformelor actuale:
- PC: Windows XP/Vista/7, Linux si Mac OS X
- browsere: Internet Explorer, Firefox si Google Chrome
- telefoane mobile: Windows Mobile
- receptoare pentru televizor: PBX TV 100 STB
- carputere: PBX TV for cars


Nu toate programele pot fi urmarite gratuit prin sistemul PBXTV, exista niste pachete de preplata pentru a urmari si programele codate.

Noutatea sistemului consta in faptul ca are functie de reluare a oricarei emisiuni de pe orice canal in urma cu pana la 7 zile. Practic vizionezi direct fara sa-ti programezi calculatorul sa inregistreze singur la o anumita ora.

Un sistem pe care il folosesc de aproape un an si de care sunt foarte multumit!

Sursa foto: blog.pbxtelecom.ro

2 comentarii:

  1. De mult timp caut un site sau un software pentru asta, și de fiecare dată am fost dezamăgit. Sper ca acum să am noroc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti urmari online gratis acum programe tv online la o calitate hd fara intreruperi.

    RăspundețiȘtergere