miercuri, 5 mai 2010

Dusul de curte

De 3 ani m-am mutat la curte si de tot acelasi timp m-am lovit de o problema comod-financiara legata de igiena corporala.

Munca in curte de zi cu zi iti consuma foarte multa energie si vara pe zile toride iti cauzeaza multa, multa transpiratie. Ai nevoie de foarte multe ori sa te speli pentru ca transpiratia e deranjanta pentru ca pute si mai apoi este deranjanta pentru ca albinele si viespele sunt atrase de acest miros si te pot intepa.

M-ar durea sufletul ca pentru 3 dusuri pe zi sa utilizez apa oferita de centrala termica. Parca prea multi bani pentru niste dusuri rapide si prea uzez centrala.

Asadar am cugetat si am ales o solutie ecologice si ieftina. Se ia un butoi de 60 de litri si se gaureste in partea de jos pentru a mufa un stut cu furtun. Butoiul se fixeaza intr-o locatie unde are parte toata ziua de foarte mult soare si care iti permite amenajarea sub acesta a unui dus mobil de vara. Furtunul se mufeaza la stut-ul creat si capatul celalat se fixeaza in cabina de dus confectionata si i se adauga un capat de dus. Apa prin cadere iti va oferi un dus fara a mai utiliza centrala, deci veti face o mare reducere financiara la gaz,curent etc.

Dus placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu