joi, 8 iulie 2010

Consilier de impozite si taxe


Criza se adanceste tot mai mult si bugetul familial trebuie dramuit cu mare atentie. Acum ceva vreme vorbeam cu cineva intors din SUA si mi se parea hilar cand imi zicea ca acolo exista oameni care se ocupa de plata taxelor pentru pesoanele fizice, acum sub influenta noilor legi si cu taxarile care tot vin peste noi incep sa cred ca vor aparea si la noi job-ul de consilier de impozite si taxe pentru persoane fizice.

Daca mai ai si un apartament de inchiriat si nu vrei sa-l bagi pe piata neagra a chiriilor fara contract trebuie sa ai nervi tari pentru a razbate in jungla cotidiana care se preumbla pe la administratiile financiare.

Informatiile utile in aceasta zona sunt putin exploatate sau sunt exploatate prost si nu-ti ofera perspectiva intelegerii mecanismului pe care tocmai vrei sa-l parcurgi. Legile se schimba rapid si trebuie sa tii pasul cu ele, sa te interesezi si sa ai pregatit mereu timp pentru alergat cu noi si noi acte. exista forum-uri care-ti ofera informatii utile(Avocatnet.ro), dar uneori de la informatia pe care o primesti acolo si actele care trebuie sa le depui la administratie se petrece o ruptura, unele administratii au cerinte diferite.

Asadar job-ul de consilier de impozite si taxe este urmatorul "must do" al societatii romanesti.

Sursa foto: http://www.quarsis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu