marți, 15 iunie 2010

AdBroker.com - Vinde reclama pe blog

Se stie ca majoritatea celor care incep un blog viseaza mai tarziu la un castig din acest blog, dar nu toti reusesc.

Ramona Iftode a creat un proiect simpatic, pe numele lui AdBroker care se vrea a fi un site pe care toti cei care au spatii publicitare de inchiriat pot plasa un anunt cu informatiile in cauza si pretul, descrie intr-un articol pe blogul DojoBlog.info.

Listarea anunturilor legate de site-ul/blog-ul pe care-l reprezentati se face gratuit, existand si un pachet "featured" pentru 5 USD(dolari americani).

Sfaturile pe care le primim in acelasi articol spun ca trebuie sa facem o prezentare cat mai corecta a site-ului pe care vrem sa vindem spatiu de reclama pentru a oferi celor care sunt interesati un feedback pozitiv asupra investitiei pe care tocmai sunt dispusi sa o faca. Este bine ca mesajul anuntului sa contina si cateva date de trafic pentru o imagine de ansamblu cat mai clara. Restul discutiilor legate de vanzare/cumparare se pot purta pe sistemul de mesagerie privata din cadrul site-ului. Nu uitati sa precizati care este pretul pe care-l doriti, acest mic indiciu va poate oferi sanse mai mari pentru castigarea unui contract daca este ales echitabil cu produsul pe care-l oferiti.

Site-ul este conceput in engleza pentru ca se adreseze unui public "de peste tot". Din punctul meu de vedere cred ca este printre putinele proiecte incepute de un cetatean roman care incearca sa intre pe piata mare a online-ului mondial, daca gresesc va rog sa ma corectati.

Un mic sfat: Cauta un partener care sa se ocupe de marketing-ul si PR-ul proiectului, s-ar putea sa iasa ceva si mai frumos.

Sursa foto: Dojoblog.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu